Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Баль-Прилипко Л. В. 
Сучасна біотехнологія м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 70. - С. 160-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_70_30
  Повний текст PDF - 396.776 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль-Прилипко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль-Прилипко Л. В. Сучасна біотехнологія м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 70. - С. 160-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_70_30.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського