Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Себко В. В. 
Повышение точности измерений температурных параметров контролируемой пробы пищевого красителя за счёт реализации многопараметрового метода измерительного контроля / В. В. Себко, Ю. Л. Литвинова, К. И. Ляшенко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 4. - С. 43-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_4_10
  Повний текст PDF - 199.543 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Себко В.
  • Литвинова Ю.
  • Ляшенко К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Себко В. В. Повышение точности измерений температурных параметров контролируемой пробы пищевого красителя за счёт реализации многопараметрового метода измерительного контроля / В. В. Себко, Ю. Л. Литвинова, К. И. Ляшенко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 4. - С. 43-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_4_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського