Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Рябоконь Н. В. 
Оптимизация процесса охлаждения сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными сиропами / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, О. В. Кочубей-Литвиненко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 38. - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_38_33
  Повний текст PDF - 235.404 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рябоконь Н.
  • Осьмак Т.
  • Кочубей-Литвиненко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рябоконь Н. В. Оптимизация процесса охлаждения сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными сиропами / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, О. В. Кочубей-Литвиненко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 38. - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_38_33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рябоконь Наталія Валеріївна (технічні науки)
  • Осьмак Тетяна Григорівна (технічні науки)
  • Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського