Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Слободюк Р. Є. 
Моделювання технології десертної продукції, виготовленої з використанням оклейстеризованого механічно зруйнованого крохмалю, на основі методу системного аналізу / Р. Є. Слободюк, Д. Ю. Прасол // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 26. - С. 145-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_26_30
  Повний текст PDF - 222.027 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Слободюк Р.
  • Прасол Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Слободюк Р. Є. Моделювання технології десертної продукції, виготовленої з використанням оклейстеризованого механічно зруйнованого крохмалю, на основі методу системного аналізу / Р. Є. Слободюк, Д. Ю. Прасол // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 26. - С. 145-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_26_30.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського