Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Слободюк Р. Є. Моделювання технології десертної продукції, виготовленої з використанням оклейстеризованого механічно зруйнованого крохмалю, на основі методу системного аналізу / Р. Є. Слободюк, Д. Ю. Прасол // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 26. - С. 145-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_26_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Слободюк Р. Є. Моделювання технології десертної продукції, виготовленої з використанням оклейстеризованого механічно зруйнованого крохмалю, на основі методу системного аналізу / Р. Є. Слободюк, Д. Ю. Прасол // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 26. - С. 145-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_26_30. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |