Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Гросул В. А. 
Практичні аспекти управління якістю при формуванні бізнес-моделі підприємства ресторанного господарства / В. А. Гросул, Т. П. Іванова // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Механіко-технологічні системи та комплекси. - 2016. - № 7. - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpimtck_2016_7_23
  Повний текст PDF - 348.459 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гросул В.
  • Іванова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гросул В. А. Практичні аспекти управління якістю при формуванні бізнес-моделі підприємства ресторанного господарства / В. А. Гросул, Т. П. Іванова // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Механіко-технологічні системи та комплекси. - 2016. - № 7. - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpimtck_2016_7_23.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського