Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Коренець Ю. М. Визначення параметрів процесу іч-смаження харчової сировини тваринного походження в умовах відкритого робочого простору / Ю. М. Коренець, Р. П. Никифоров // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Механіко-технологічні системи та комплекси. - 2015. - № 22. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpimtck_2015_22_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коренець Ю. М. Визначення параметрів процесу іч-смаження харчової сировини тваринного походження в умовах відкритого робочого простору / Ю. М. Коренець, Р. П. Никифоров // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Механіко-технологічні системи та комплекси. - 2015. - № 22. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpimtck_2015_22_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |