Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Коренець Ю. М. 
Визначення параметрів процесу іч-смаження харчової сировини тваринного походження в умовах відкритого робочого простору / Ю. М. Коренець, Р. П. Никифоров // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Механіко-технологічні системи та комплекси. - 2015. - № 22. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpimtck_2015_22_25
  Повний текст PDF - 464.147 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коренець Ю.
  • Никифоров Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коренець Ю. М. Визначення параметрів процесу іч-смаження харчової сировини тваринного походження в умовах відкритого робочого простору / Ю. М. Коренець, Р. П. Никифоров // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Механіко-технологічні системи та комплекси. - 2015. - № 22. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpimtck_2015_22_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Никифоров Радіон Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського