Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Сабадош Г. О. 
Закономірності структуроутворення в технології десертів / Г. О. Сабадош, П. П. Гаврилко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2019. - № 15. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2019_15_8
  Повний текст PDF - 482.019 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сабадош Г.
  • Гаврилко П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сабадош Г. О. Закономірності структуроутворення в технології десертів / Г. О. Сабадош, П. П. Гаврилко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2019. - № 15. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2019_15_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сабадош Ганна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського