Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Kondratjuk N. V. Study of organoleptic and technological properties of fish maffins with addition of pearly powder / N. V. Kondratjuk, T. M. Stepanova, A. Yu. Viyenko, Shen. Yunjian // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2019. - № 15. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2019_15_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kondratjuk N. V. Study of organoleptic and technological properties of fish maffins with addition of pearly powder / N. V. Kondratjuk, T. M. Stepanova, A. Yu. Viyenko, Shen. Yunjian // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2019. - № 15. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2019_15_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |