Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Кондратюк Н. В. 
Оптимізація базової рецептури желе плодово-ягідного на основі уронатного полісахариду та сухих концентратів соків / Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова, В. Г. Бурак, М. В. Малецький // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2018. - № 18. - С. 45-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2018_18_9
  Повний текст PDF - 361.218 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кондратюк Н.
  • Степанова Т.
  • Бурак В.
  • Малецький М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кондратюк Н. В. Оптимізація базової рецептури желе плодово-ягідного на основі уронатного полісахариду та сухих концентратів соків / Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова, В. Г. Бурак, М. В. Малецький // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2018. - № 18. - С. 45-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2018_18_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кондратюк Наталія Вячеславівна (технічні науки)
  • Степанова Тетяна Михайлівна (технічні науки)
  • Бурак Валентина Генадіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського