Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Анан’єва В. В. 
Особливості технології харчових олієжирових емульсій оздоровчого призначення / В. В. Анан’єва, Л. В. Кричковська, А. П. Бєлінська, О. О. Варанкіна // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2016. - № 29. - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2016_29_11
  Повний текст PDF - 273.191 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Анан’єва В.
  • Кричковська Л.
  • Бєлінська А.
  • Варанкіна О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Анан’єва В. В. Особливості технології харчових олієжирових емульсій оздоровчого призначення / В. В. Анан’єва, Л. В. Кричковська, А. П. Бєлінська, О. О. Варанкіна // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2016. - № 29. - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2016_29_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бєлінська Анна Павлівна (технічні науки)
  • Варанкіна Олександра Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського