Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Сабадош Г. О. 
Вплив факторів на піноутворення в технології молочних десертів з використанням карагінану / Г. О. Сабадош // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2016. - № 29. - С. 49-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2016_29_10
  Повний текст PDF - 435.018 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сабадош Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сабадош Г. О. Вплив факторів на піноутворення в технології молочних десертів з використанням карагінану / Г. О. Сабадош // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2016. - № 29. - С. 49-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2016_29_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сабадош Ганна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського