Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Анан'єва Е. А. 
Підвищення антиоксидантної стійкості олійної основи емульсійних продуктів харчування оздоровчого призначення / Е. А. Анан'єва, Л. В. Кричковська, А. П. Белинська, С. О. Петров // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2016. - № 19. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2016_19_14
  Повний текст PDF - 265.035 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Анан'єва Е.
  • Кричковська Л.
  • Белинська А.
  • Петров С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Анан'єва Е. А. Підвищення антиоксидантної стійкості олійної основи емульсійних продуктів харчування оздоровчого призначення / Е. А. Анан'єва, Л. В. Кричковська, А. П. Белинська, С. О. Петров // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2016. - № 19. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2016_19_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Петров Сергій Олександрович (технічні науки)
  • Петров Сергій Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського