Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Анан'єва Е. А. Підвищення антиоксидантної стійкості олійної основи емульсійних продуктів харчування оздоровчого призначення / Е. А. Анан'єва, Л. В. Кричковська, А. П. Белинська, С. О. Петров // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2016. - № 19. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2016_19_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Анан'єва Е. А. Підвищення антиоксидантної стійкості олійної основи емульсійних продуктів харчування оздоровчого призначення / Е. А. Анан'єва, Л. В. Кричковська, А. П. Белинська, С. О. Петров // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2016. - № 19. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2016_19_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |