Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Янаков В. П. 
Определение условий комплексного подхода в анализе качества хлебопекарной продукции / В. П. Янаков, Л. Н. Антропова, О. Lange // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44. - С. 103-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2015_44_25
  Повний текст PDF - 314.568 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янаков В.
  • Антропова Л.
  • Lange О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янаков В. П. Определение условий комплексного подхода в анализе качества хлебопекарной продукции / В. П. Янаков, Л. Н. Антропова, О. Lange // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44. - С. 103-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2015_44_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Янаков Валерій Петрович (технічні науки)
  • Янаков Валерій Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського