Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Янаков В. П. Определение условий комплексного подхода в анализе качества хлебопекарной продукции / В. П. Янаков, Л. Н. Антропова, О. Lange // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44. - С. 103-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2015_44_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Янаков В. П. Определение условий комплексного подхода в анализе качества хлебопекарной продукции / В. П. Янаков, Л. Н. Антропова, О. Lange // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44. - С. 103-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2015_44_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |