Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Папченко В. Ю. 
Узагальнення наукових основ одержання харчових барвників / В. Ю. Папченко, Л. М. Кузнецова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44. - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2015_44_17
  Повний текст PDF - 210.231 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Папченко В.
  • Кузнецова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Папченко В. Ю. Узагальнення наукових основ одержання харчових барвників / В. Ю. Папченко, Л. М. Кузнецова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44. - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2015_44_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Папченко Вікторія Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського