Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Михайлов В. М. Визначення якості харчової продукції на основі рослинної сировини за умов її обробки в НВЧ-полі з вакуумуванням / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, С. В. Михайлова, А. О. Шевченко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2014. - № 49. - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2014_49_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Михайлов В. М. Визначення якості харчової продукції на основі рослинної сировини за умов її обробки в НВЧ-полі з вакуумуванням / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, С. В. Михайлова, А. О. Шевченко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2014. - № 49. - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2014_49_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |