Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Защепкіна Н. М.  
Вибір експрес методик аналізу кількісних та якісних параметрів продуктів харчування із застосуванням УФ-випромінювання / Н. М. Защепкіна, О. А. Наконечний // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Електроенергетика та перетворювальна техніка. - 2017. - № 4. - С. 51-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpie_2017_4_11
  Повний текст PDF - 427.802 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Защепкіна Н.
  • Наконечний О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Защепкіна Н. М.  Вибір експрес методик аналізу кількісних та якісних параметрів продуктів харчування із застосуванням УФ-випромінювання / Н. М. Защепкіна, О. А. Наконечний // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Електроенергетика та перетворювальна техніка. - 2017. - № 4. - С. 51-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpie_2017_4_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Защепкіна Наталія Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського