Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Защепкіна Н. М. Вибір експрес методик аналізу кількісних та якісних параметрів продуктів харчування із застосуванням УФ-випромінювання / Н. М. Защепкіна, О. А. Наконечний // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Електроенергетика та перетворювальна техніка. - 2017. - № 4. - С. 51-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpie_2017_4_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Защепкіна Н. М. Вибір експрес методик аналізу кількісних та якісних параметрів продуктів харчування із застосуванням УФ-випромінювання / Н. М. Защепкіна, О. А. Наконечний // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Електроенергетика та перетворювальна техніка. - 2017. - № 4. - С. 51-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpie_2017_4_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |