Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Шестак О. В. 
Сучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузі / О. В. Шестак // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Актуальні проблеми розвитку українського суспільства. - 2013. - № 6. - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiakc_2013_6_31
  Повний текст PDF - 331.654 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шестак О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шестак О. В. Сучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузі / О. В. Шестак // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Актуальні проблеми розвитку українського суспільства. - 2013. - № 6. - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiakc_2013_6_31.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського