Наукова періодика України | Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу | ||
Трикоз І. В. Оптимізація технологічних процесів приготування кормів для забезпечення якості й конкурентоспроможності продукції підприємства / І. В. Трикоз, Л. І. Коваленко, К. О. Пишна // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2018. - № 4. - С. 53–59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2018_4_13 Здійснено аналіз витрат виробництва продукції молочної ферми на 400 корів. Розроблено модель оптимізації параметрів технологічних процесів приготування кормів. Запропоновано рекомендації щодо підвищення рівня конкурентоспроможності продукції молочної ферми за рахунок забезпечення стійкого рівня якості і зниження витрат приготування і роздачі кормів тваринам з урахуванням обсягів виробництва продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Трикоз І. В. Оптимізація технологічних процесів приготування кормів для забезпечення якості й конкурентоспроможності продукції підприємства / І. В. Трикоз, Л. І. Коваленко, К. О. Пишна // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2018. - № 4. - С. 53–59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2018_4_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |