Наукова періодика України Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу


Трикоз І. В. 
Дослідження сучасних методів управління персоналом в ресторанному бізнесі / І. В. Трикоз, Д. І. Соловйов // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2018. - № 3. - С. 86–92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2018_3_16
Досліджено сучасні методи управління персоналом у ресторанному бізнесі. Визначено категорії ресторанного персоналу із притаманними тільки їм способами управлінського впливу та мотивації, традиційні методи управління персоналом ресторану. Запропоновано інноваційний підхід щодо класифікації сучасних методів управління персоналом ресторанного бізнесу.
  Повний текст PDF - 471.837 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Трикоз І.
  • Соловйов Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Трикоз І. В. Дослідження сучасних методів управління персоналом в ресторанному бізнесі / І. В. Трикоз, Д. І. Соловйов // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2018. - № 3. - С. 86–92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2018_3_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Трикоз Ірина Володимирівна (економічні науки)
  • Соловйов Денис Ігорович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського