Наукова періодика України | Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу | ||
Ковтун В. А. Організаційні та економічні складові виробництва сільськогосподарської продукції / В. А. Ковтун // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2018. - № 3. - С. 64–71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2018_3_12 Визначено умови, що забезпечують ефективність організації виробництва сільськогосподарської продукції, специфіку аграрного розвитку за сучасних умов, оцінено вплив на ефективність різних його складових. Встановлено, що для ефективного сільськогосподарського виробництва необхідно: поліпшити розширене відтворення галузі сільського господарства на основі підвищення продуктивності праці; раціоналізувати організацію виробництва, поліпшити якість продукції за рахунок раціонального використання біологічного потенціалу рослин та тварин; покращувати виробничий потенціал аграрних підприємств; сприяти мотивації та можливостям розширення інвестування; впроваджувати досягнення науково-технічного прогресу; підвищувати рівень капіталізації галузі на основі здійснення приватної власності на землю. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ковтун В. А. Організаційні та економічні складові виробництва сільськогосподарської продукції / В. А. Ковтун // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2018. - № 3. - С. 64–71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2018_3_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |