Наукова періодика України Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу


Ковтун В. А. 
Організаційні та економічні складові виробництва сільськогосподарської продукції / В. А. Ковтун // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2018. - № 3. - С. 64–71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2018_3_12
Визначено умови, що забезпечують ефективність організації виробництва сільськогосподарської продукції, специфіку аграрного розвитку за сучасних умов, оцінено вплив на ефективність різних його складових. Встановлено, що для ефективного сільськогосподарського виробництва необхідно: поліпшити розширене відтворення галузі сільського господарства на основі підвищення продуктивності праці; раціоналізувати організацію виробництва, поліпшити якість продукції за рахунок раціонального використання біологічного потенціалу рослин та тварин; покращувати виробничий потенціал аграрних підприємств; сприяти мотивації та можливостям розширення інвестування; впроваджувати досягнення науково-технічного прогресу; підвищувати рівень капіталізації галузі на основі здійснення приватної власності на землю.
  Повний текст PDF - 481.147 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ковтун В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ковтун В. А. Організаційні та економічні складові виробництва сільськогосподарської продукції / В. А. Ковтун // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2018. - № 3. - С. 64–71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2018_3_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського