Наукова періодика України Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу


Kovtun V. A. 
Stages of beef production control / V. A. Kovtun // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2017. - № 3. - С. 53–57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2017_3_14
Оцінено чинники, які визначають ефективність контролю за виробництвом яловичини, особливості його розвитку в сучасних умовах та вплив на ефективність різних його компонентів. Розглянуто основні фактори забезпечення ефективного внутрішнього контролю виробництва продукції яловичини в умовах ринкової економіки. Систематизовано особливості збору інформації та етап проведення аналізу контролю виробництва продукції м'яса з точки зору забезпечення його ефективності. Обгрунтовано вплив галузевих особливостей операцій з поточними біологічними активами м'ясної худоби на систему внутрішнього контролю, наведено структуру об'єктів та суб'єктів контролю, сформовано завдання та склад інформаційного забезпечення процесу управління.
  Повний текст PDF - 143.389 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kovtun V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kovtun V. A. Stages of beef production control / V. A. Kovtun // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2017. - № 3. - С. 53–57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2017_3_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського