Наукова періодика України | Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу | ||
Фролова Г. І. Умови підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції підприємства / Г. І. Фролова // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2017. - № 2. - С. 74–76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2017_2_15 Досліджено умови виникнення конкуренції та виробництва конкурентоспроможної продукції (КП) підприємства. Визначено характеристики КП як основної складової загальної КП. Запропоновано напрями діяльності підприємства зі створення умов щодо підвищення ефективності управління КП, що випускається підприємствами. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Фролова Г. І. Умови підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції підприємства / Г. І. Фролова // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2017. - № 2. - С. 74–76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2017_2_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |