Наукова періодика України | Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу | ||
Бойко Є. О. Шляхи підвищення міжнародної конкурентоспроможності вітчизняних переробних підприємств харчової промисловості / Є. О. Бойко, Р. С. Решетнік // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2015. - № 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2015_1_12 Розглянуто теоретичні аспекти міжнародної конкурентоспроможності підприємств. Особливу увагу приділено типізації стратегій міжнародної конкуренції. Окрему увагу приділено етапам управління на підприємстві при розробці стратегії конкурентоспроможності на зовнішньому ринку. Досліджено сучасні проблеми управління міжнародною конкурентоспроможністю вітчизняних переробних підприємств харчової промисловості. Запропоновано шляхи підвищення міжнародної конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчової промисловості. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бойко Є. О. Шляхи підвищення міжнародної конкурентоспроможності вітчизняних переробних підприємств харчової промисловості / Є. О. Бойко, Р. С. Решетнік // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2015. - № 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2015_1_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |