Наукова періодика України Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу


Бойко Є. О. 
Шляхи підвищення міжнародної конкурентоспроможності вітчизняних переробних підприємств харчової промисловості / Є. О. Бойко, Р. С. Решетнік // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2015. - № 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2015_1_12
Розглянуто теоретичні аспекти міжнародної конкурентоспроможності підприємств. Особливу увагу приділено типізації стратегій міжнародної конкуренції. Окрему увагу приділено етапам управління на підприємстві при розробці стратегії конкурентоспроможності на зовнішньому ринку. Досліджено сучасні проблеми управління міжнародною конкурентоспроможністю вітчизняних переробних підприємств харчової промисловості. Запропоновано шляхи підвищення міжнародної конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчової промисловості.
  Повний текст PDF - 79.203 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бойко Є.
  • Решетнік Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бойко Є. О. Шляхи підвищення міжнародної конкурентоспроможності вітчизняних переробних підприємств харчової промисловості / Є. О. Бойко, Р. С. Решетнік // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2015. - № 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2015_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бойко Євгенія Олександрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського