Наукова періодика України | Ветеринарна біотехнологія | ||
Ерхан Д. К. Влияние фасциол на показания химического состава мяса и печени у крупного рогатого скота / Д. К. Ерхан, С. Ф. Русу, О. П. Кихай, М. Н. Заморня, Е. В. Герасим // Ветеринарна біотехнологія. - 2019. - Вип. 34. - С. 21-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbtb_2019_34_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ерхан Д. К. Влияние фасциол на показания химического состава мяса и печени у крупного рогатого скота / Д. К. Ерхан, С. Ф. Русу, О. П. Кихай, М. Н. Заморня, Е. В. Герасим // Ветеринарна біотехнологія. - 2019. - Вип. 34. - С. 21-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbtb_2019_34_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |