Наукова періодика України | Вісник аграрної науки Причорномор'я | ||
Березовський М. Д. Хімічний склад і фізико-хімічні властивості м’яса та сала свиней, одержаних при поєднанні свиноматок великої білої породи з термінальними і чистопорідними кнурами різних генотипів / М. Д. Березовський, О. Л. Нарижна // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2(2). - С. 33-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2015_2%282%29__8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Березовський М. Д. Хімічний склад і фізико-хімічні властивості м’яса та сала свиней, одержаних при поєднанні свиноматок великої білої породи з термінальними і чистопорідними кнурами різних генотипів / М. Д. Березовський, О. Л. Нарижна // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2(2). - С. 33-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2015_2(2)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |