Наукова періодика України Науковий погляд: економіка та управління


Гросул В. А. 
Бізнес-модель підприємства ресторанного господарства: сучасний науковий погляд на визначення та ключові характеристики / В. А. Гросул, О. Є. Чатченко // Науковий погляд: економіка та управління. - 2019. - № 3. - С. 133-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vamsue_2019_3_18
  Повний текст PDF - 388.782 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гросул В.
  • Чатченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гросул В. А. Бізнес-модель підприємства ресторанного господарства: сучасний науковий погляд на визначення та ключові характеристики / В. А. Гросул, О. Є. Чатченко // Науковий погляд: економіка та управління. - 2019. - № 3. - С. 133-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vamsue_2019_3_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гросул Вікторія Анатоліївна (економічні науки)
  • Чатченко Ольга Євгенівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського