Наукова періодика України Вісник аграрної науки


Гладій М. В. 
Функціонування м’ясопереробної галузі України в глобальній продовольчій системі / М. В. Гладій, М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 5. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2018_5_3
  Повний текст PDF - 525.43 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гладій М.
  • Сичевський М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гладій М. В. Функціонування м’ясопереробної галузі України в глобальній продовольчій системі / М. В. Гладій, М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 5. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2018_5_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського