Наукова періодика України Вісник аграрної науки


Козир В. С. 
Коефіцієнт "мармуровості" як показник якості яловичини / В. С. Козир // Вісник аграрної науки. - 2015. - № 1. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2015_1_7
  Повний текст PDF - 140.281 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Козир В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Козир В. С. Коефіцієнт "мармуровості" як показник якості яловичини / В. С. Козир // Вісник аграрної науки. - 2015. - № 1. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2015_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Козир Володимир Семенович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського