Наукова періодика України | Вісник аграрної науки | ||
Вербицький С. Б. Значущість структурно-механічних показників консистенції м’ясних продуктів / С. Б. Вербицький, Л. В. Анісімова, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 9. - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_9_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вербицький С. Б. Значущість структурно-механічних показників консистенції м’ясних продуктів / С. Б. Вербицький, Л. В. Анісімова, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 9. - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_9_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |