Наукова періодика України Вісник аграрної науки


Вербицький С. Б. 
Значущість структурно-механічних показників консистенції м’ясних продуктів / С. Б. Вербицький, Л. В. Анісімова, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 9. - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_9_15
  Повний текст PDF - 279.108 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вербицький С.
  • Анісімова Л.
  • Лизова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вербицький С. Б. Значущість структурно-механічних показників консистенції м’ясних продуктів / С. Б. Вербицький, Л. В. Анісімова, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 9. - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_9_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського