Наукова періодика України | Вісник аграрної науки | ||
Усатенко Н. Ф. Використання показника "активність води" в технології виробництва м’ясопродуктів / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Крижська // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 5. - С. 62-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_5_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Усатенко Н. Ф. Використання показника "активність води" в технології виробництва м’ясопродуктів / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Крижська // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 5. - С. 62-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_5_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |