Наукова періодика України Вісник аграрної науки


Пірова Л. В. 
Вплив згодовування селену на хімічний склад м’яса свиней / Л. В. Пірова // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 9. - С. 76-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_9_21
  Повний текст PDF - 137.994 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пірова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пірова Л. В. Вплив згодовування селену на хімічний склад м’яса свиней / Л. В. Пірова // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 9. - С. 76-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_9_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пірова Людмила Вікторівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського