Наукова періодика України Вісник аграрної науки


Бурцева Г. В. 
Визначення наявності коагулази у стафілококів, виділених з ферментованих м’ясних продуктів / Г. В. Бурцева // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 8. - С. 72-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_8_23
  Повний текст PDF - 196.614 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурцева Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурцева Г. В. Визначення наявності коагулази у стафілококів, виділених з ферментованих м’ясних продуктів / Г. В. Бурцева // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 8. - С. 72-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_8_23.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського