Наукова періодика України Вісник аграрної науки


Корнільєв Г. В. 
Виробництво харчових продуктів з плодів нектарина / Г. В. Корнільєв, В. М. Єжов // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 7. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_7_18
  Повний текст PDF - 164.219 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Корнільєв Г.
  • Єжов В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Корнільєв Г. В. Виробництво харчових продуктів з плодів нектарина / Г. В. Корнільєв, В. М. Єжов // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 7. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_7_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Єжов Валерій Микитович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського