Наукова періодика України | Вісник аграрної науки | ||
Кузнєцова І. В. Розторопша плямиста як сировина для харчової промисловості / І. В. Кузнєцова // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 6. - С. 62-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_6_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кузнєцова І. В. Розторопша плямиста як сировина для харчової промисловості / І. В. Кузнєцова // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 6. - С. 62-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_6_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |