Наукова періодика України Вісник аграрної науки


Халак В. І. 
Якісні показники м’яса та сала молодняку свиней / В. І. Халак // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 6. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_6_10
  Повний текст PDF - 197.619 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Халак В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Халак В. І. Якісні показники м’яса та сала молодняку свиней / В. І. Халак // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 6. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_6_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Халак Віктор Іванович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського