Наукова періодика України Вісник аграрної науки


Усатенко Н. Ф. 
Особливості технологічного процесу виготовлення продуктів із м’яса птиці / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 11. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_11_16
  Повний текст PDF - 232.69 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Усатенко Н.
  • Свириденко Т.
  • Скарбовійчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Усатенко Н. Ф. Особливості технологічного процесу виготовлення продуктів із м’яса птиці / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 11. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_11_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського