Наукова періодика України | Вісник аграрної науки | ||
Усатенко Н. Ф. Особливості технологічного процесу виготовлення продуктів із м’яса птиці / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 11. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_11_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Усатенко Н. Ф. Особливості технологічного процесу виготовлення продуктів із м’яса птиці / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 11. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_11_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |