Наукова періодика України | Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку | ||
Плюта О. П. Українська кухня: передумови виникнення і трансформації / О. П. Плюта // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. Культурологія. - 2017. - Вип. 25. - С. 195-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ukrk_2017_25_37 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Плюта О. П. Українська кухня: передумови виникнення і трансформації / О. П. Плюта // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. Культурологія. - 2017. - Вип. 25. - С. 195-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ukrk_2017_25_37.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |