Наукова періодика України Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку


Поплавська А. В. 
Традиції кухарського мистецтва Київської Русі у контексті національної культури України / А. В. Поплавська // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. Культурологія. - 2015. - Вип. 21(2). - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ukrk_2015_21%282%29__5
Досліджено традиції кухарського мистецтва Київської Русі у контексті національної культури України. Проаналізовано мистецтво приготування та популяризації страв і напоїв у Київській Русі. Зроблено висновок, що сучасна українська кухня природно закріплена у матеріальну та духовну культуру слов'янського язичництва і Київської Русі.
  Повний текст PDF - 283.667 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Поплавська А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Поплавська А. В. Традиції кухарського мистецтва Київської Русі у контексті національної культури України / А. В. Поплавська // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. Культурологія. - 2015. - Вип. 21(2). - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ukrk_2015_21(2)__5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поплавська Аліна Вячеславівна (культурологія)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського