Наукова періодика України Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку


Даниленко О. В. 
Естетика харчової культури у мистецтві сервірування / О. В. Даниленко // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. Культурологія. - 2015. - Вип. 21(2). - С. 157-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ukrk_2015_21%282%29__34
Розглянуто особливості сервірування столу як творчо-естетичного процесу у сфері харчової культури. Визначено сучасні вимоги і тенденції сервірування столу, охарактеризовано їх культурно-естетичний та раціональний зміст з огляду на якість надання харчових послуг в індустрії гостинності й системі громадського харчування.
  Повний текст PDF - 285.959 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Даниленко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Даниленко О. В. Естетика харчової культури у мистецтві сервірування / О. В. Даниленко // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. Культурологія. - 2015. - Вип. 21(2). - С. 157-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ukrk_2015_21(2)__34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Даниленко Ольга Вікторівна (культурологія)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського