Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Adedeji O. Functional properties of maize flour (Zea mays) and stability of its paste (tuwo) as influenced by processing methods and baobab (Adansonia digitata) pulp inclusion / O. Adedeji, N. Tadawus // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 49-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Adedeji O. Functional properties of maize flour (Zea mays) and stability of its paste (tuwo) as influenced by processing methods and baobab (Adansonia digitata) pulp inclusion / O. Adedeji, N. Tadawus // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 49-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |