Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Shendrik T. 
Correlation between the quality indicators of activated coal in vodka technology / T. Shendrik, L. Levandovskyi, A. Kuts, V. Prybylskyi, M. Karputina // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 33-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_6
  Повний текст PDF - 1.551 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Shendrik T.
  • Levandovskyi L.
  • Kuts A.
  • Prybylskyi V.
  • Karputina M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Shendrik T. Correlation between the quality indicators of activated coal in vodka technology / T. Shendrik, L. Levandovskyi, A. Kuts, V. Prybylskyi, M. Karputina // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 33-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського