Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Shendrik T. Correlation between the quality indicators of activated coal in vodka technology / T. Shendrik, L. Levandovskyi, A. Kuts, V. Prybylskyi, M. Karputina // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 33-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Shendrik T. Correlation between the quality indicators of activated coal in vodka technology / T. Shendrik, L. Levandovskyi, A. Kuts, V. Prybylskyi, M. Karputina // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 33-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |