Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Kocatepe D. Differences on lipid quality index and amino acid profiles of European Anchovy caught from different area in Turkey / D. Kocatepe, M. Erdem, I. Keskin, B. Kostekli, Kaya.Y. Kaya.Y. // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 6-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kocatepe D. Differences on lipid quality index and amino acid profiles of European Anchovy caught from different area in Turkey / D. Kocatepe, M. Erdem, I. Keskin, B. Kostekli, Kaya.Y. Kaya.Y. // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 6-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |