Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Kocatepe D. 
Differences on lipid quality index and amino acid profiles of European Anchovy caught from different area in Turkey / D. Kocatepe, M. Erdem, I. Keskin, B. Kostekli, Kaya.Y. Kaya.Y. // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 6-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_3
  Повний текст PDF - 898.652 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kocatepe D.
  • Erdem M.
  • Keskin I.
  • Kostekli B.
  • Kaya.Y. K.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kocatepe D. Differences on lipid quality index and amino acid profiles of European Anchovy caught from different area in Turkey / D. Kocatepe, M. Erdem, I. Keskin, B. Kostekli, Kaya.Y. Kaya.Y. // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 6-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського