Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Sapiga V. Scientific explanation of the composition and technological modes of manufacture of dairy ice cream with vegetable puree / V. Sapiga, G. Polischuk, T. Osmak, A. Mykhalevych, M. Maslikov // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 83-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Sapiga V. Scientific explanation of the composition and technological modes of manufacture of dairy ice cream with vegetable puree / V. Sapiga, G. Polischuk, T. Osmak, A. Mykhalevych, M. Maslikov // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 83-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |