Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Sapiga V. 
Scientific explanation of the composition and technological modes of manufacture of dairy ice cream with vegetable puree / V. Sapiga, G. Polischuk, T. Osmak, A. Mykhalevych, M. Maslikov // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 83-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_10
  Повний текст PDF - 1.095 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Sapiga V.
  • Polischuk G.
  • Osmak T.
  • Mykhalevych A.
  • Maslikov M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Sapiga V. Scientific explanation of the composition and technological modes of manufacture of dairy ice cream with vegetable puree / V. Sapiga, G. Polischuk, T. Osmak, A. Mykhalevych, M. Maslikov // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 83-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  • Масліков Максим Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського