Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Ahmed T. Evaluation of quality and antioxidant activity of developed instant black tea and commercial tea (camellia sinensis) available in Bangladesh / T. Ahmed, N. Sarwar // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 2. - С. 184-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_2_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ahmed T. Evaluation of quality and antioxidant activity of developed instant black tea and commercial tea (camellia sinensis) available in Bangladesh / T. Ahmed, N. Sarwar // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 2. - С. 184-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_2_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |