Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Ahmed T. 
Evaluation of quality and antioxidant activity of developed instant black tea and commercial tea (camellia sinensis) available in Bangladesh / T. Ahmed, N. Sarwar // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 2. - С. 184-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_2_4
  Повний текст PDF - 380.417 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ahmed T.
  • Sarwar N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ahmed T. Evaluation of quality and antioxidant activity of developed instant black tea and commercial tea (camellia sinensis) available in Bangladesh / T. Ahmed, N. Sarwar // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 2. - С. 184-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_2_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського