Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Ivakhniuk M. Comparative characteristics of ethapolan and xanthan exopolysaccharides as agents for the increasing secondary oil extraction / M. Ivakhniuk, T. Pirog // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 62-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ivakhniuk M. Comparative characteristics of ethapolan and xanthan exopolysaccharides as agents for the increasing secondary oil extraction / M. Ivakhniuk, T. Pirog // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 62-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |