Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Ivakhniuk M. 
Comparative characteristics of ethapolan and xanthan exopolysaccharides as agents for the increasing secondary oil extraction / M. Ivakhniuk, T. Pirog // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 62-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_9
  Повний текст PDF - 389.437 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ivakhniuk M.
  • Pirog T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ivakhniuk M. Comparative characteristics of ethapolan and xanthan exopolysaccharides as agents for the increasing secondary oil extraction / M. Ivakhniuk, T. Pirog // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 62-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського