Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Dorohovich A. Influence of sugars on the formation of structural and mechanical characteristics of of agar polysaccharides’ gels / A. Dorohovich, O. Goncharuk, D. Matias, Ju. Kambulova // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 20-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dorohovich A. Influence of sugars on the formation of structural and mechanical characteristics of of agar polysaccharides’ gels / A. Dorohovich, O. Goncharuk, D. Matias, Ju. Kambulova // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 20-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |