Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Dorohovich A. 
Influence of sugars on the formation of structural and mechanical characteristics of of agar polysaccharides’ gels / A. Dorohovich, O. Goncharuk, D. Matias, Ju. Kambulova // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 20-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_5
  Повний текст PDF - 568.921 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Dorohovich A.
  • Goncharuk O.
  • Matias D.
  • Kambulova J.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Dorohovich A. Influence of sugars on the formation of structural and mechanical characteristics of of agar polysaccharides’ gels / A. Dorohovich, O. Goncharuk, D. Matias, Ju. Kambulova // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 20-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дорохович Антонелла Миколаївна (1933–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського