Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Dimov I. 
Physical characteristics of functional biscuits enriched in einkorn flakes / I. Dimov, V. Stamatovska // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 13-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_4
  Повний текст PDF - 353.779 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Dimov I.
  • Stamatovska V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Dimov I. Physical characteristics of functional biscuits enriched in einkorn flakes / I. Dimov, V. Stamatovska // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 13-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського