Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Kishenko V. 
Scenarios of intellectual fuzzy automated control of bread production / V. Kishenko, B. Goncharenko, O. Lobok, V. Ivashchuk, M. Sych // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 103-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_13
  Повний текст PDF - 872.678 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kishenko V.
  • Goncharenko B.
  • Lobok O.
  • Ivashchuk V.
  • Sych M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kishenko V. Scenarios of intellectual fuzzy automated control of bread production / V. Kishenko, B. Goncharenko, O. Lobok, V. Ivashchuk, M. Sych // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 103-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іващук В'ячеслав Віталійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського