Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Hrininh K. 
Comparative analysis of equipment and research the superfine grinding process of titanium dioxide and quinacridone red suspensions in the bead mill / K. Hrininh, R. Hordeichuk, O. Gubenia // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 82-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_11
  Повний текст PDF - 1.662 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Hrininh K.
  • Hordeichuk R.
  • Gubenia O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Hrininh K. Comparative analysis of equipment and research the superfine grinding process of titanium dioxide and quinacridone red suspensions in the bead mill / K. Hrininh, R. Hordeichuk, O. Gubenia // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 82-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Губеня Олексій Олександрович (1981–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського