Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Karim O.R. 
Effect of processing conditions on chemical composition and consumer acceptability of cocoyam (colocasia esculentus) elubo / O.R. Karim, S.A. Oyeyinka, I. Olawuyi, O.A. Akintayo, M. Olapade // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 239-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_8
  Повний текст PDF - 468.043 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Karim O.
  • Oyeyinka S.
  • Olawuyi I.
  • Akintayo O.
  • Olapade M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Karim O.R. Effect of processing conditions on chemical composition and consumer acceptability of cocoyam (colocasia esculentus) elubo / O.R. Karim, S.A. Oyeyinka, I. Olawuyi, O.A. Akintayo, M. Olapade // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 239-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського